Muffins met chocolade en frambozen
Dessert
- Bereidingstijd:
25'
- Baktijd:
20'
- Moeilijkheid:
Gemakkelijk


Ingrediënten
- 125 g yoghurt natuur
- 3 eieren
- 100 g Pure Via® Kristalkorrel zonder calorieën
- 230 g bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 8 cl zonnebloemolie
- 150 g pure chocolade
- 125 g frambozen
Bereiding
- 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop in een kom de yoghurt op met de eieren en de Pure Via® Kristalkorrel. Voeg de bloem en het bakpoeder toe, meng goed en werk er daarna de olie onder. Meng tot je een mooi glad beslag hebt. Hak de chocolade grof en schep de stukjes door het beslag.
- 2
Plaats papieren vormpjes in de holtes van de muffinbakplaat en vul ze voor ¾ met beslag. Verdeel de frambozen over het beslag en bak de muffins 20 tot 25 minuten in de oven.
- 3
Controleer of ze gaar zijn door met een mesje in een muffin te prikken. Komt het mespunt er weer droog uit, dan zijn ze gaar. Laat de muffins afkoelen voor je ze serveert.
OVERHEERLIJKE
Recepten