Granola repen
Ontbijt
- Bereidingstijd:
10'
- Baktijd:
20'
- Moeilijkheid:
Gemakkelijk


Ingrediënten
Ingrediënten voor 20 granola repen:
- 200g grove havermoutvlokken
- 125g pindakaas (100% pinda’s)
- 3 eiwitten
- 40g kokosolie*
- 40g Pure Via Patisserie
- 100g amandelen
- Snuifje zeezout
- 50g kokosvlokken
*De kokosolie kan je eventueel vervangen door drie grote eetlepels appelmoes
Bereiding
- 1
Doe de havermoutvlokken in een kom. Smelt de kokosolie en voeg toe aan de havervlokken samen met de eiwitten en de pindakaas. Meng alles door.
- 2
Voeg de Pure Via Patisserie toe en meng goed.
- 3
Voeg de amandelen, zeezout en kokosvlokken toe en meng goed.
- 4
Verdeel het mengsel over een bakvorm bekleed met bakpapier en bak in de oven op 180°C voor 15-20 minuten goudbruin.
- 5
Laat afkoelen alvorens je ze in repen snijdt.
OVERHEERLIJKE
Recepten