Granola repen

Ontbijt

  • Bereidingstijd:

    10'

  • Baktijd:

    20'

  • Moeilijkheid:

    Gemakkelijk

Ingrediënten

Ingrediënten voor 20 granola repen:

  • 200g grove havermoutvlokken
  • 125g pindakaas (100% pinda’s)
  • 3 eiwitten
  • 40g kokosolie*
  • 40g Pure Via Patisserie
  • 100g amandelen
  • Snuifje zeezout
  • 50g kokosvlokken

*De kokosolie kan je eventueel vervangen door drie grote eetlepels appelmoes

Bereiding

  • 1

    Doe de havermoutvlokken in een kom. Smelt de kokosolie en voeg toe aan de havervlokken samen met de eiwitten en de pindakaas. Meng alles door.

  • 2

    Voeg de Pure Via Patisserie toe en meng goed.

  • 3

    Voeg de amandelen, zeezout en kokosvlokken toe en meng goed.

  • 4

    Verdeel het mengsel over een bakvorm bekleed met bakpapier en bak in de oven op 180°C voor 15-20 minuten goudbruin.

  • 5

    Laat afkoelen alvorens je ze in repen snijdt.

OVERHEERLIJKE

Recepten