Abrikozen blondies
Dessert
- Bereidingstijd:
15'
- Baktijd:
20'
- Moeilijkheid:
Gemakkelijk


Ingrediënten
- 275 g bakmargarine
- 180 Pure Via Patisserie
- 50 g maiszetmeel
- 100 ml water
- 3 abrikozen ontpit
- 50 gr amandelmeel
- 250 gr patisseriebloem
- 1/2 tl bakpoeder
- 1/2 tl zout
- 175 gram abrikozen in kleine stukjes
- 3 el abrikozenconfituur
Bereiding
- 1
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtstand).
- 2
Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar in een grote mengkom.
- 3
Mix de 3 abrikozen met het water tot een gladde coulis en smelt de bakmargarine op een laag vuur.
- 4
Meng de 175 g abrikozen in blokjes onder de droge ingrediënten.
- 5
Giet de gesmolten bakmargarine en abrikozencoulis erbij en meng tot een beslag.
- 6
Smeer een bakvorm van 25 x 30 cm in en bestrooi met bloem.
- 7
Verdeel het beslag en zet 25 à 30 min in de oven.
- 8
Laat afkoelen, en besmeer met abrikozenconfituur net voor het opeten. Smakelijk!
OVERHEERLIJKE
Recepten