Kokosgranola
Ingrediënten:
- 75g havermout
- 25g kokosschilfers
- 25g amandelschilfers
- 5 Pure Via sticks
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Doe havermout, kokos-en amandelschilfers in een kom.
- Voeg hier de Pure Via sticks aan toe en meng.
- Leg een vel bakpapier op een ovenplaat. Spreid hier de granola op uit.
- Bak de kokosgranola 15 minuten in de oven.
- Laat afkoelen.
Tip: De kokosgranola is klaar wanneer deze krokant gebakken is. Afhankelijk van hoe groot je ovenplaat is kan de baktijd korter of langer zijn. Bewaar de kokosgranola in een goed afsluitbare bokaal. De granola is heerlijk lekker met magere, ongezoete yoghurt!
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook