Chocolademoelleux
Ingrediënten:
- 110 g pure chocolade
- 115 g halfgezouten boter
- 2 eieren
- 40 g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
- 60 g bloem
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Laat de chocolade rustig smelten au bain-marie.
- Laat de boter smelten.
- Klop de eieren op in een kom samen met de Pure Via Rietsuiker & Stevia*.
- Voeg er vervolgens de bloem en ten slotte de gesmolten chocolade en de boter aan toe.
- Beboter en bebloem 4 ovenschaaltjes of muffinvormpjes.
- Vul ze met het mengsel en bak ze 11 minuten in de oven.
- Laat ze 2 minuten afkoelen, haal ze uit hun vormpjes en serveer ze onmiddellijk.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook