Perenmoes
Ingrediënten:
• 3 peren
• 2 koffielepels Pure Via poeder
• 1 vanillepeul
Bereiding
- Schil de peren en verdeel ze in stukken. Zet de peren op een zacht vuurtje, voeg twee eetlepels water en de vanillepeul toe.
- Dek af en laat 20 minuten op een zacht vuurtje sudderen tot het fruit zacht is.
- Duw het fruit door een passe-vite of plet met een pureestamper en dien dadelijk op.
Tip van onze diëtiste
Stem uw gerechten af op de seizoenen. Serveer in de zomer zomerperen (Williams, Guyot, …) en in de winter winterperen (Alexandrite, Comice, Beurré Hardy, Passe-crassane, …). Rauw, gebakken, gekookt, gepocheerd, in sap, als sorbet, … de peer is in alle vormen een heerlijke bron van voedingsvezels.
* Vergelijking van een recept met stevia en een recept op basis van suiker en niet-light producten.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook