Speculoosbrokken

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

000

Beoordeling
Product Pure Via Alternatief voor rietsuiker

Ingrediënten:

  • 120g kokosolie
  • 125g chufameel of speltmeel
  • 125g boekweitmeel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 60g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
  • een halve theelepel zout
  • 2 eetlepels speculooskruiden
  • 4 eetlepels amandelmelk
  • amandelschilfers

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180°C. Smelt de kokosolie.
  2. Meng het chufameel (of speltmeel) en het boekweitmeel met het bakpoeder, 60g Pure Via Rietsuiker & Stevia*, het zout en de speculooskruiden.
  3. Voeg daarna ook de gesmolten kokosolie en de amandelmelk toe. Kneed goed met je handen zodat er geen brokken chufameel (of speltmeel) meer zijn.
  4. Rol de speculoos uit op een bakplaat tot de gewenste dikte. Strooi er wat amandelschilfers overheen en duw ze goed in het deeg.
  5. Bak af gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.




* met steviolglycosiden

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie