Chocolade hazelnootbrownie

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Agavesiroop Bio

Ingrediƫnten:

  • 200g pure chocolade
  • 20cl room met een verlaagd vetgehalte
  • 4 eetlepels Pure Via Bio Agavesiroop
  • 70g hazelnootpuree
  • 3 eieren
  • 3 opgehoopte eetlepels geraspte kokosnoot
  • 3 afgestreken eetlepels volkorenbloem
  • 75g hele hazelnoten
  • boter voor de vorm

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Verwarm de vloeibare room samen met de Pure Via Agavesiroop & Stevia* en de hazelnootpuree. 
  • Hak de chocolade fijn, giet er de warme vloeistof over en roer met een spatel tot de chocolade volledig gesmolten is. 
  • Voeg 2 eetlepels kokosnoot en de bloem toe en meng goed. 
  • Scheid de eieren. 
  • Voeg de eigelen toe aan het chocolademengsel en klop de eiwtten stevig op tot sneeuw.
  • Vouw ze voorzichtig onder het chocolademengsel. 
  • Beboter een vorm en bestrooi hem met de rest van de geraspte kokosnoot. 
  • Giet het deeg in de vorm en verdeel er de hele hazelnoten over.
  • Bak 30 tot 40 minuten in de oven.

Het gebak is klaar als u er met een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen. 

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie