Bevroren yoghurt met frambozen

Bevroren yoghurt met frambozen

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

244

Beoordeling
Product Pure Via Alternatief voor rietsuiker

Ingrediënten:

  • 300 g frambozen
  • 4 potjes Griekse yoghurt
  • 30 g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
  • Het sap van 1 citroen

Bereiding

  • Spoel de frambozen kort met water.
  • Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
  • Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
  • Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het serveren in het onderste vak van de diepvriezer.
  • Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia*, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met korte stoten.
  • De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
  • Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
  • Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.

(* ) Met steviolglycosiden

Terug naar overzicht met fruitige desserts en confituur met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie