Bevroren yoghurt met frambozen
Ingrediënten:
- 300 g frambozen
- 4 potjes Griekse yoghurt
- 30 g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
- Het sap van 1 citroen
Bereiding
- Spoel de frambozen kort met water.
- Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
- Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
- Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het serveren in het onderste vak van de diepvriezer.
- Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia*, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met korte stoten.
- De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
- Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
- Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.
(* ) Met steviolglycosiden
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook